pátek 17. června 2011

One-on-One interview s Alexem

One-on-One interview znamená rozhovor jeden na jednoho, tazatel pálí otázky a tázaný co nejstručněji odpovídá. Hodně lidí tuto formu interview přirovnává k policejnímu výslechu.

Alexe si k tomuto rozhovoru 14. června odchytil Mike Vogel pro Caps365, což je oficiální kanál Washington Capitals. V interview se od Alexe dozvíte jeho pohled na sezónu 2010/2011 a co plánuje na léto.



A nebojte se toho "rychlého" rozhovoru. Tady si někdo spletl pojmy, Ovie mluví pomalu a je mu dobře rozumět, protože ještě neumí tak dobře anglicky, a Mike kvůli němu asi taky mluví srozumitelněji. Abyste chápali, rodilí mluvčí melou přímo rychlostí světla, polykají koncovky a používají různé zkratky. Je vážně těžké jim rozumět a v rozhovoru One-on-One nestačím ani vnímat, kdo zrovna mluví, natož abych vnímala, o čem je řeč. 

Pokud nemluvíte anglicky, tak to máte fakt smůlu. Já sama rozumím každé třetí větě a každému druhému slovu, takže vám to taky nepřeložím. Jen malá ochutnávka, říkal, že tuto sezónu neměli štěstí, i když hráli dobře a tvrdě, že se učili každým zápasem. Zmínil se, že v létě bude hlavně relaxovat a odpočívat. Nic zajímavějšího jsem tam nezaslechla, hodně se opakoval o tom hokeji.

Tak si to užijte a někdy třeba přidám podrobnější překlad.

Žádné komentáře:

Okomentovat