úterý 14. června 2011

Stanley Cup pokračuje s 3:3 na zápasy

Už je to tak! BOSTON dnešní zápas vyhrál 5:2 a dorovnal skóre s Vancouverem! Stav série je 3:3.

Boston Bruins se opravdu vynasnažili, aby zápas vyhráli nebo z něj alespoň odešli s hlavou vztyčenou a pocitem, že zahráli, jak nejlépe dovedli. Hokejisty Vancouveru rozhodně nešetřili, o čemž svědčí i následující články.

Hostujícího Maysona Raymonda trefil v rohu Boychuk nešťastně právě v okamžiku, kdy byl shrbený u mantinelu. Pro Raymonda zápas skončil po devíti vteřinách, nakonec putoval na vyšetření do místní nemocnice. 

Ještě v první třetině si pak na Sala rozehrávajícího puk vyšlápl v rohu Seidenberg a k erupci nadšení přivedla domácí fanoušky situace ze druhého dějství. Útočník Vancouveru Chris Higgins se rozjížděl s pukem po pravé straně, když jej nejprve srazil Seidenberg a poté ještě inkasoval ránu od dojíždějícího Marchanda.

Milan Lucic z Bostonu sráží obránce Vancouveru Chrise Taneva
foto: ČTK/AP

















V poslední minutě zápasu se ještě do menší rozmíšky pustili Marchand a Thornton za domácí stranu a Daniel Sedin s Lapierrem v dresu Vancouveru. Obešlo se to ovšem bez velkých vášní, ještě je před hráči přece rozhodující zápas.

Ten si s vyrovnaným skóre zahrají v noci ze středy na čtvrtek ve Vancouveru.

Stanley Cup hrají pouze dva Češi - Tomáš Kaberle, který si v dnešním zápase připsal dvě asistence, a David Krejčí, který vystřelil gól. Oba hráli za Boston. No? Komu fandíte? Samozřejmě Bostonu! A koho nepřesvědčí o jejich nároku na výhru přítomnost dvou Čechů v jejich týmu, toho snad ovlivní fakt, že v Bostonu žije v ZOO Melmen, Glorie, Marty a Alex! A tučňáci! 

Co? To že není pádný argument?!

David Krejčí











Žádné komentáře:

Okomentovat