neděle 12. června 2011

Chcete vědět o každém Alexově kroku?

Pak si:
  1. Založte si twitter
  2. Přihlašte se na twitter
  3. Sledujte ho na twitteru. 
Pokud twitter máte, začněte od kroku dvě. Pokud tam momentálně twittujete, pak se soustřeďte pouze na krok třetí. Pokud mě teď chcete nakopat do prdele za tak moc podrobný a zatím neužitečný návod pro blbce, sdílejte tento článek na facebooku/twitteru/ a tak dále. Pokud blbci jste a postupujete přesně podle mého návodu a přesto něčemu nerozumíte, napište mi do komentů.

A teď další kroky:
  1. Vyhledejte si uživatele ovi8 (zadáte toto heslo do políčka search/hledat).
  2. Dostaňte se na jeho stránku (povoleny jsou všechny způsoby).
  3. Klikněte na okénko Follow.
  4. Jste tam! 
Právě jste si úspěšně přečetli návod. Pokud jste postupovali správně, právě teď si můžete číst poslední Alexovy zážitky, popřípadě plány, nebo třeba i názory. Pokud neumíte anglicky, pak máte prostě smůlu a toto jste absolvovali zbytečně.

Teď samozřejmě následuje fotka na usmířenou.


A teď druhá možnost, jak vědět, co se právě děje u Alexe Ovechkina, jak sledovat nové fotky a videa, jak zjistit, kdy kde je, co tam dělá a co draží. Jeho oficiální stránky! Proč sem to neřekla hned? Protože na twitteru píše, jak chce, co chce a může vám, když budete mít štěstí, které mně evidentně chybí, klidně napsat nebo odepsat. Můžete mu tam popřát štěstí nebo okomentovat příspěvek i fotku. Narozdíl od jeho čistě formálního webu, který zaručeně nepíše on.


Web ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat